0,00 kr.
Ingen produkter i indkøbskurven.

Har du spørgsmål til vores produkter eller kurser?

Har du spørgsmål til vores produkter eller kurser? Ring på telefon +45 41 23 47 00 eller send os en henvendelse.

Produktkategori

Protecta® mærkat

CE/ETA selvklæbende mærkat til opmærkning af brandlukninger med installationsgennemføringer. (EN 1366-3)

Mærkatet udfyldes med lukningsnummer, dato, firmanavn og hvilke produkter der er anvendt i den enkelte brandlukning og kan dermed bruges som en del af kvalitetssikringen.

100x100mm

Rulle á 10 stk.

Protecta® FR Akryl

Protecta® FR Akryl er en alsidig brandklassificeret fugemasse, der forhindrer spredning af lyd, ild og røg gennem åbninger i brandsikre konstruktioner. Udviklet og testet til brug i forskellige typer lineære samlinger, samt i rør- og kabelgennemføringer. Når fugen udsættes for brand, vil den udvide sig og effektivt forhindre gennembrænding i op til 4 timer.

Protecta® FR Akryl anvendes enten alene eller i kombination med andre produkter i FR-serien.

Testet i henhold til EN 1366-3 samt EN 1366-4.

Se montagevejledningen for korrekt udførelse af godkendte løsninger.

25 tuber pr. kasse
1600 tuber pr. palle

Produktet er godkendt til brug i Svanemærket byggeri.

Protecta® Brandkit Ø15mm 5x20cm

Protecta® FR Brandkit Ø15mm er udviklet til hurtigt at brandsikre kabler og rør i gips-, mur- eller betonvægge samt i etagedæk. Perfekt hvor traditionelle tætningsmetoder ikke kan bruges på grund af for lidt plads omkring kablerne. 
Leveres som færdige 'pølser' som du blot trykker på kablerne på ydersiden af konstruktionen.

Protecta® FR Brandkit kan bruges ved lysåbninger imellem 0-10mm

Testet i henhold til EN 1366-3 (installationsgennemføringer)
Brandmodstandsevne op til EI120

Se montagevejledningen for godkendte løsninger.

Protecta® FR Grafit 310ml

Protecta® FR Grafit er en brandklassificeret fugemasse udviklet til at brandsikre vanskelige gennemføringer, som traditionelle brandfugemasser ikke kan håndtere. Det gør den ved hurtigt at udvide sig til omkring 25 gange sin egen størrelse i tilfælde af brand. Det forhindrer spredning af lyd, ild og røg gennem åbninger i brandadskillende vægge og etagedæk i op til 4 timer.

Protecta® anvendes enten alene eller i kombination med andre produkter i FR-serien.

Testet i henhold til EN 1366-3 (installationsgennemføringer)

Se montagevejledningen for korrekt udførelse af testede og godkendte løsninger.

25 tuber pr. kasse

Protecta® FR Manchet

Protecta® FR Manchet er udviklet til at brandsikre plastrør i gips-, mur-, og betonvægge samt i etageadskillelser. Den består af en hvid cirkulær stålramme med et grafitbaseret materiale, der udvider sig i tilfælde af brand. Dermed udfylder det tomrummet efter plastrøret og sikrer en tæt konstruktion. 
Rørmanchetten monteres på ydersiden af væggen eller dækket.

Testet i henhold til EN 1366-3

Se montagevejledningen for korrekt udførelse af godkendte løsninger.

Protecta® FR Brandpakning

Protecta® FR Pakninger er et brandklassificeret bånd udviklet til at brandsikre plastrør, kabeltrækrør og metalrør med brændbar isolering. Den er testet i gips, mursten og betonvægge samt etagedæk, dog kun monteret i Protecta® FR Brandplade eller indstøbt i Protecta® EX Gipsmørtel. Når pakningen udsættes for brand, vil dens grafitmateriale hurtigt udvide sig og fylde tomrummet efter eksempelvis et smeltet plastrør.

Protecta® FR Pakninger er testet og godkendt i kombination med Protecta® FR Brandplade og Protecta® EX Gipsmørtel.

Se montagevejledningen for Protecta® FR Brandplade og Protecta® EX Gipsmørtel for godkendte løsninger.

Fås i færdige længder tilpasset en bestemt rørdiameter og i ruller á 25 meter, hvor man selv afklipper den ønskede længde.

Protecta® EX Gipsmørtel

Protecta® EX Gipsmørtel er en brandklassificeret mørtel udviklet til at brandsikre større åbninger i dæk. Den er testet til at brandsikre flere typer rør- og kabelgennemføringer i op til 4 timer. 
Gipsmørtlen leveres som pulver og blandes med vand før påføring.
Protecta® EX Gipsmørtel anvendes enten alene eller i kombination med Protecta® FR Brandplader eller Protecta® FR Pakninger.

Testet i henhold til EN 1366-3

Se montagevejledningen for korrekt udførelse af godkendte løsninger.

Nyt! Protecta® EX Gipsmørtel kan nu også bruges i betonhuldæk. Se vejledningen længere nede.

Protecta® FR Brandplade

Protecta® FR Brandplade brandsikrer hurtigt større åbninger i brandadskillende vægge og etageadskillelser. Den er testet til at brandsikre tomme udsparinger foruden flere typer rør- og kabelgennemføringer i op til 4 timer. 
Den reducerer montagetiden med op til 50 % og kan bruges udvendigt såvel som i våde områder. Brandpladen består af en stenuldsplade med brandmaling på den ene eller begge sider.

FR Brandplade bruges i kombination med Protecta® FR Akryl og kan bruges sammen med Protecta® FR Pakninger.

Testet i henhold til EN 1366-3
Se montagevejledningen for korrekt udførelse af godkendte løsninger.

80 plader pr. pll.

Protecta® FR Trækrør

Protecta® FR Trækrør er udviklet til at brandsikre kabler og plastrør i gips, massivt træ, murværk og betonvægge samt i beton- og massivtræsdæk. Det består af et cirkulært plastrør med et grafitbaseret materiale, der vil udvide sig i tilfælde af brand. Dermed udfylder det tomrummet efter kablerne og sikrer en tæt konstruktion. 

Protecta® FR Trækrøret kan også bruges i kombination med Protecta® EX Gipsmørtel eller Protecta® FR Brandplade.

Kabler og rør kan nemt eftermonteres gennem Protecta® FR Trækrøret.

Se montagevejledningen for den ønskede løsning.

Protecta® Putty Pad

Protecta® Putty Pad er et formbart ikke-hærdende kit, som er designet til at opretholde brandmodstanden i gipsvægge, der brydes af elektriske kontakter og stikkontakter.

Montering af FR Putty Pad vil genoprette skillevæggens brandklassificering i op til 2 timer (afhængigt af skillevæggens brandklassificering), hvilket forhindrer passage af røg og flammer ved en brand. Putty Pad forhindrer også lyd- og luftgennemtrængning.

Protecta® Putty Pad (pex-koblingsdåser) 4 stk.

Protecta® FR Putty Pad er udviklet til at brandsikre pex-koblingsdåser til postevand i letvægge. Protecta® FR Putty Pad er færdigformet, så den nemt kan placeres rundt om og i vægdåserne inden boksen monteres i væggen. Det vil lukke for brand, lyd og luft. Protecta® FR Putty Pad er fugtbestandig og kan bruges i både enkelt- og dobbeltvægge (koldt og varmt vand).

Se monteringsvejledningen for korrekt installation.

Sælges i æsker med 4 stk.

Protecta® FR Grafitplade Ø59mm

Protecta® FR Grafitplade er udviklet til at brandsikre elektriske vægdåser i brandvægge. Den vil udvide sig og fylde vægboksen i tilfælde af brand og forhindre røg og ild i at trænge igennem.

Grafitpladen er selvklæbende og limes let fast i bunden af vægboksen. Leveres klar til brug og sikrer hurtig montering.

Se teknisk datablad for hvilke vægbokse den kan bruges på.

Æske med 10 stk.

Protecta® FR Grafitplade 45x45mm

Protecta® FR Grafitplade er udviklet til at brandsikre elektriske vægdåser i brandvægge. Den vil udvide sig og fylde vægboksen i tilfælde af brand og forhindre røg og ild i at trænge igennem.

Grafitpladen er selvklæbende og limes let fast i bunden af vægboksen. Leveres klar til brug og sikrer hurtig montering.

Se teknisk datablad for hvilke vægbokse den kan bruges på.

Æske med 10 stk.

Protecta® FR IPT Multi

FR IPT er en højtydende brandklassificeret fugemasse. Den er designet til at tætne huller i vægge og andet med en luft- og vandtæt lukning som resultat.

Baseret på innovativ Inert Polymer-teknologi er FR IPT velegnet til en bred vifte af byggebranchens anvendelser, herunder brandbeskyttelse, dekoration, gulvbelægning, ruder, snedkerarbejde, VVS, tagdækning og flisebelægning. FR IPT overgår konventionelle silikone-, MSP-, butyl- og akrylbaserede produkter som både fugemasse og klæbemiddel.

FR IPT er en ikke-reaktiv miljøvenlig kemi, der sikrer kompatibilitet med de fleste byggematerialer og har den unikke egenskab at bevæge sig dynamisk for at imødekomme de naturlige eller uventede bevægelser i en bygning.

FR IPT eliminerer de valgmuligheder, der skal foretages med konventionelle fugemasser og klæbemidler. FR IPT overvinder dette ved at tilbyde håndværkeren én løsning til alle anvendelser.

Se montagevejledningen eller ETA´en, hvis fugemassen skal bruges til brandlukning.

Protecta® FR Montagelim 310ml

Protecta® Montagelim er en miljøvenlig lim, der bruges indendørs. En opløsningsmiddelfri klæber med høj klæbestyrke og permanent vedhæftning. Den er nem at bruge, tørrer hurtigt og har en lav lugtafgivelse.

Protecta® FR Coating

Protecta® FR Coating bruges til at male på ubelagte stenuldsplader eller på belagte stenuldsplader, hvor stenuldfibrene er synlige efter montagen. Malingen er baseret på et holdbart fleksibelt polymersystem.

Se teknisk datablad for oplysning om brandmodstandsevne.

Protecta® Service Coat FR-1

Protecta® Service Coat FR-1 er en akrylbaseret opsvulmende brandmaling, designet til at øge brandmodstandsevnen af ​​installationsgennemføringer. Den beskytter kabler, kabelbakker og metalrør.

Service Coat FR-1 er giftfri, emissionsfri, holdbar og kan påføres i et tyndt lag, hvilket sparer både tid og penge. Det er et slidstærkt produkt formuleret til de højeste specifikationer.

Protecta® Interior Paint FR-1, 10 ltr

Interiørmaling FR-1 er en slidstærk indvendig akrylmaling, der er formuleret til de højeste standarder og tilbyder uovertruffen farvestyrke. Alle 28 farver er vandbaserede og behøver kun et lag for at skabe en glat, rig og ikke-reflekterende overflade på vægge, lofter og træ. Der kræves normalt ikke grund- eller overflademaling. Malingen er nem at bruge og nem at rengøre.

Protecta® Steel Paint FR-1, 20 ltr

Protecta® Steel Paint FR-1 er en 1-komponent akrylbaseret maling, der giver op til 60 min brandbeskyttelse på bærende stålkonstruktioner. Der kræves typisk ingen grunder eller topcoat. Nem at bruge og rengøre.

Malingen er sammensat af varmeafledende komponenter kombineret med højeffektive kvældningspigmenter, som giver optimal beskyttelse i tilfælde af brand. Malingen er produceret med det lavest mulige emissionsniveau.

Det er en holdbar akrylmaling til indendørs brug med høj ydeevne og fås i en række forskellige farver. Alle farver er vandbaserede og giver en glat og mat overflade.