0,00 kr.
Ingen produkter i indkøbskurven.

Har du spørgsmål til vores produkter eller kurser?

Har du spørgsmål til vores produkter eller kurser? Ring på telefon +45 41 23 47 00 eller send os en henvendelse.

Produktkategori

Fireprotect Bagstop 25x48x7200mm

Fireprotect Bagstop består af jordsilikatuld fremstillet af alkaliske metalfibre. Produktet har en særlig høj brandmodstandsevne.

Med sin høje densitet på 128kg/m³ er Fireprotect Bagstop yderst anvendeligt som bagstop til brandfugemasse i installationsgennemføringer, da det opfylder selv de strengeste krav til en godkendt brandlukning. Husk dog altid at følge montagevejledningerne eller ETA-godkendelserne for korrekt dimensionering.

Leveres i udtrækskasse for nem håndtering.

Mulcol Multicollar Slim

Multicollar Slim er en 30mm høj universal brandmanchet, som består af et rustfast bånd med et grafitbaseret materiale som indlæg. For at opnå den ønskede rørdiameter kan leddene adskilles fra hinanden uden besvær.
I tilfælde af brand skummer Multicollar Slim op og giver en brandsikker tætning.

Skruer og clips til montage medfølger.

Testet op til rørdiameter 315 mm
Multicollar Slim er testet i henhold til EN 1366-3

Mål: 2610 x 30 x 12 mm

Fireprotect Håndbog

Nyhed! Nu også som gratis e-katalog - se det her

FireProtect håndbog i brug af GRAFT® FR produkterne er et uundværligt hjælpeværktøj til dig, som laver passiv brandsikring af installationsgennemføringer iht. EN 1366-3.

Bogen indeholder 154 sider med nærmest alle testede og godkendte løsninger til passiv brandsikring. Udførlige beskrivelser og alligevel overskuelig og let forståelig med illustrationer til hver eneste løsning.

Med denne håndbog er du sikker på, at lave arbejdet rigtigt hver gang.

Kontakt Fireprotect for løsninger til brandlukning i trækonstruktioner, CLT m.m. samt løsninger til lineære fuger iht. 1366-4.

AF Multicollar brandmanchet 50X3000mm

AF Multicollar består af et brandbeskyttende indlæg lavet af opsvulmende grafitmateriale monteret i et hus af rustfrit stål, som har flanger til fastgørelse i konstruktionen.

AF Multicollar leveres kun i én størrelse og skæres i passende længde til den udvendige diameter af installationen. Den detaljerede tekniske specifikation af AF Multicollar og beskrivelse af installationsproceduren er angivet i dokumenterne som findes nedenfor.

Størrelse, metalbånd: 50x3000mm
Størrelse, ekspanderende indlæg: 4x50x8600mm

Aktiveres ved ca. 180c°

Produktet er CE mærket og har en ETA-godkendelse.

Nullifire FF197 brandskum 750ml

Nullifire FF197 er en brandklassificeret énkomponent polyuretanskum.

Testet og godkendt til fugning op til 35mm bredde mellem konstruktion og branddøre (EN 1634-1)
Testet og godkendt til lineære fuger op til 40mm i konstruktionsdele. (EN 1366-4)

Er ikke godkendt til brug i installationsgennemføringer (EN 1366-3)

Se teknisk datablad for korrekt udførelse af godkendte løsninger.

Klæbefri efter 10-15 min.

Knauf Power-Tek LW STD (løs uld) 15 kg/ps

Knauf Power-Tek LW STD er en løs stenuld uden bindemiddel. Det har mange anvendelsesmuligheder bl. a. som isolering i ventilkasser og rørbøjninger og ikke mindst som bagstop ved påføring af brandfugemasse i installationsgennemføringer.
I daglig tale også kaldet stopuld.

Produktet er CE mærket i overensstemmelse med EN 14303
Smeltepunkt >1000 c°, DIN 4102-17
Brandklasse A1, EN 13501-1

Se teknisk datablad for yderligere specifikationer.

Fireprotect Bagstop, Kasse med 12 ruller, 25x48x7200mm

Fireprotect Bagstop består af jordsilikatuld fremstillet af alkaliske metalfibre. Produktet har en særlig høj brandmodstandsevne.

Med sin høje densitet på 128kg/m³ er Fireprotect Bagstop yderst anvendeligt som bagstop til brandfugemasse i installationsgennemføringer, da det opfylder selv de strengeste krav til en godkendt brandlukning. Husk dog altid at følge montagevejledningerne eller ETA-godkendelserne for korrekt dimensionering.

Kasse med 12 løse ruller.

MCR FID wing damper 125

mcr FID WING fire dampers are designed for installation at penetrations of day-to-day ventilation ductwork through the building walls and horizontal assemblies. Their purpose is to maintain the fire-resistance rating of a building component at a point where it is penetrated by ventilation or air-conditioning ducts. They also prevent spread of flame, smoke and combustion gasses to the parts of the building which are not on fire. During normal operation of the system, the damper blade remains in the open position. In the event of a fire, the damper blade moves to the closed position. The dampers must not work in systems exposed to dust, unless they are covered by a special, individually developed servicing and technical inspections program.