0,00 kr.
Ingen produkter i indkøbskurven.

Har du spørgsmål til vores produkter eller kurser?

Har du spørgsmål til vores produkter eller kurser? Ring på telefon +45 41 23 47 00 eller send os en henvendelse.

Produktkategori

GRAFT® ETA mærkat

CE/ETA selvklæbende mærkat til opmærkning af brandlukninger med installationsgennemføringer. (EN 1366-3)

Mærkatet udfyldes med lukningsnummer, dato, firmanavn og hvilke produkter der er anvendt i den enkelte brandlukning og kan dermed bruges som en del af kvalitetssikringen.

Diameter: 100mm

Rulle á 10 stk.

GRAFT® FR Brandkit Ø15mm 5x20cm

GRAFT® FR Brandkit Ø15mm er udviklet til hurtigt at brandsikre kabler og rør i gips-, mur- eller betonvægge samt i etagedæk. Perfekt hvor traditionelle tætningsmetoder ikke kan bruges på grund af for lidt plads omkring kablerne. 
Leveres som færdige 'pølser' som du blot trykker på kablerne på ydersiden af ​​konstruktionen.

GRAFT® FR Brandkit kan bruges ved lysåbninger imellem 0-10mm

Testet i henhold til EN 1366-3 (installationsgennemføringer)
Brandmodstandsevne op til EI120

Se montagevejledningen for godkendte løsninger.

GRAFT® FR Akryl

GRAFT® FR Akryl er en alsidig brandklassificeret fugemasse, der forhindrer spredning af lyd, ild og røg gennem åbninger i brandsikre konstruktioner. Udviklet og testet til brug i forskellige typer lineære samlinger, samt i rør- og kabelgennemføringer. Når fugen udsættes for brand, vil den udvide sig og effektivt forhindre gennembrænding i op til 4 timer.

GRAFT® FR Akryl anvendes enten alene eller i kombination med andre produkter i FR-serien.

Testet i henhold til EN 1366-3 samt EN 1366-4.

Se montagevejledningen for korrekt udførelse af godkendte løsninger.

12 tuber pr. kasse
1200 tuber pr. palle

Produktet er godkendt til brug i Svanemærket byggeri.

GRAFT® FR Grafit 310ml

GRAFT® FR Grafit er en brandklassificeret fugemasse udviklet til at brandsikre vanskelige gennemføringer, som traditionelle brandfugemasser ikke kan håndtere. Det gør den ved hurtigt at udvide sig til omkring 25 gange sin egen størrelse i tilfælde af brand. Det forhindrer spredning af lyd, ild og røg gennem åbninger i brandadskillende vægge og etagedæk i op til 4 timer.

FR Grafit anvendes enten alene eller i kombination med andre produkter i FR-serien.

Testet i henhold til EN 1366-3 (installationsgennemføringer)

Se montagevejledningen for korrekt udførelse af godkendte løsninger.

12 tuber pr. kasse

GRAFT® FR Brandgips

GRAFT® FR Gipsmørtel er en brandklassificeret mørtel udviklet til at brandsikre større åbninger i dæk. Den er testet til at brandsikre flere typer rør- og kabelgennemføringer i op til 4 timer. 

Gipsmørtlen leveres som pulver og blandes med vand før påføring.

GRAFT® FR Gipsmørtel anvendes enten alene eller i kombination med GRAFT® FR Brandplade eller GRAFT FR Pakninger.

Se montagevejledningen for korrekt udførelse af godkendte løsninger.

GRAFT® FR Brandplade

GRAFT® FR Brandplade brandsikrer hurtigt større åbninger i brandadskillende vægge og etageadskillelser. Den er testet til at brandsikre tomme udsparinger foruden flere typer rør- og kabelgennemføringer i op til 4 timer. 
Den reducerer montagetiden med op til 50 % og kan bruges udvendigt såvel som i våde områder. Brandpladen består af en stenuldsplade med brandmaling på den ene eller begge sider.

FR Brandplade bruges i kombination med GRAFT FR Akryl og kan bruges sammen med GRAFT FR Pakninger.

Testet i henhold til EN 1366-3
Se montagevejledningen for korrekt udførelse af godkendte løsninger.

50 mm glat er ikke en lagervare. Minimum bestiling 80 stk. Leveringstid ca. 4 uger.

GRAFT® FR Manchet

GRAFT® FR Manchet er udviklet til at brandsikre plastrør i puds, murværk og betonvægge samt i etageadskillelser. Den består af en hvid cirkulær stålramme med et grafitbaseret materiale, der udvider sig i tilfælde af brand. Dermed udfylder det tomrummet efter plastrøret og sikrer en tæt konstruktion.
Rørmanchetten monteres på ydersiden af ​​væggen eller etagedækket.

Testet i henhold til EN 1366-3

Se montagevejledningen for korrekt udførelse af godkendte løsninger.

GRAFT® FR Trækrør

GRAFT® FR Trækrør er udviklet til at brandsikre kabler og plastrør i gips, massivt træ, murværk og betonvægge samt i beton- og massivtræsdæk. Det består af et cirkulært plastrør med et grafitbaseret materiale, der vil udvide sig i tilfælde af brand. Dermed udfylder det tomrummet efter kablerne og sikrer en tæt konstruktion.

GRAFT® FR Trækrøret kan også bruges i kombination med GRAFT® FR Gipsmørtel eller GRAFT® FR Brandplade.

Kabler og rør kan nemt eftermonteres gennem GRAFT® FR Trækrøret.

Se montagevejledningen for den ønskede løsning.

GRAFT® FR Brandspjæld

GRAFT® FR Brandspjæld er udviklet til at brandsikre ventilationskanaler i brandadskillende konstruktioner. Den lukker hurtigt, hvis branden opstår og forhindrer spredning af både ild og røg. I de øvrige dele af bygningen vil spjældene være åbne, så ventilationsanlægget kan bruges til at udsuge røg.
Det kemiske brandspjæld er vedligeholdelsesfrit og kræver ingen tilslutning til el eller alarm og er derfor måske den økonomisk mest gunstige løsning på markedet.

Udsparingen omkring brandspjældet skal tætnes med GRAFT FR Akryl eventuelt kombineret med FR Brandplade eller FR Gipsmørtel.

Testet i henhold til EN 1366-3
Brandmodstand op til EI120

Se montagevejledningen for udførelse af godkendte løsninger.

GRAFT® FR Brandpakning

GRAFT® FR Pakninger er et brandklassificeret bånd udviklet til at brandsikre plastrør, kabeltrækrør og metalrør med brændbar isolering. Den er testet i gips, mursten og betonvægge samt etagedæk, dog kun monteret i GRAFT® FR Brandplade eller indstøbt i GRAFT® FR Gipsmørtel. Når pakningen udsættes for brand, vil dens grafitmateriale hurtigt udvide sig og fylde tomrummet efter eksempelvis et smeltet plastrør.

GRAFT® FR Pakninger er testet og godkendt i kombination med FR Brandplade og FR Gipsmørtel.

Se montagevejledningen for GRAFT FR Brandplade og FR Gipsmørtel for godkendte løsninger.

Rulle á 25 meter, så du selv kan tilpasse den ønskede længde samt det krævede antal viklinger.

GRAFT® FR Grafitplade

GRAFT® FR Grafitplade er udviklet til at brandsikre elektriske vægdåser i brandvægge. Den vil udvide sig og fylde vægboksen i tilfælde af brand og forhindre røg og ild i at trænge igennem. Grafitpladen er selvklæbende og limes let fast i bunden af ​​vægboksen. Leveres klar til brug og sikrer hurtig montering. Se teknisk datablad for hvilke vægbokse den kan bruges på.

GRAFT® Putty Pad

GRAFT® FR brandkit er udviklet til at brandsikre pex-koblingsdåser til postevand i letvægge. Graft FR Brandkit er færdigformet, så den nemt kan placeres rundt om og i vægdåserne inden boksen monteres i væggen. Det vil lukke for brand, lyd og luft. Graft FR Brandkit er fugtbestandig og kan bruges i både enkelt- og dobbeltvægge (koldt og varmt vand).

Se monteringsvejledningen for korrekt installation.

Sælges i æsker med 4 stk.

Fireprotect Startsæt

Fireprotect Startsæt til passiv brandsikring af installationsgennemføringer iht. EN 1366-3 er genial til dig, som lige er begyndt, at lave brandlukninger eller kun laver brandlukninger en sjælden gang.

Med dette sæt kan du lave et utal af forskellige godkendte løsninger og med den medfølgende håndbog, er du ikke i tvivl om, hvordan det skal gøres. Det bliver ikke nemmere.

Indeholder:
1 stk. GRAFT® FR Brandplade 600x400mm, 2-sidet
4 tuber GRAFT® FR Akrylfuge, 310 ml
1 æske GRAFT® FR Brandkit ø15mm, 5x20cm
1 rulle Fireprotect bagstop, keramisk uld, 25x48x7320mm
10 stk. GRAFT® ETA mærkater
1 stk. Fireprotect Håndbog, 154 sider

Fireprotect Bagstop 25x48x7320mm

Fireprotect Bagstop består af jordsilikatuld fremstillet af alkaliske metalfibre. Produktet har en særlig høj brandmodstandsevne.

Med sin høje densitet på 128kg/m³ er Fireprotect Bagstop yderst anvendeligt som bagstop til brandfugemasse i installationsgennemføringer, da det opfylder selv de strengeste krav til en godkendt brandlukning. Husk dog altid at følge montagevejledningerne eller ETA-godkendelserne for korrekt dimensionering.

Leveres i udtrækskasse for nem håndtering.

Fås også i kasse med 12 løse ruller, se her.

Fireprotect Håndbog

Nyhed! Nu også som gratis e-katalog - se det her

FireProtect håndbog i brug af GRAFT® FR produkterne er et uundværligt hjælpeværktøj til dig, som laver passiv brandsikring af installationsgennemføringer iht. EN 1366-3.

Bogen indeholder 154 sider med nærmest alle testede og godkendte løsninger til passiv brandsikring. Udførlige beskrivelser og alligevel overskuelig og let forståelig med illustrationer til hver eneste løsning.

Med denne håndbog er du sikker på, at lave arbejdet rigtigt hver gang.

Kontakt Fireprotect for løsninger til brandlukning i trækonstruktioner, CLT m.m. samt løsninger til lineære fuger iht. 1366-4.

GRAFT® FR Coating brandmaling 8 ltr

GRAFT® FR Coating bruges til at male på ubelagte stenuldsplader eller på belagte stenuldsplader, hvor stenuldfibrene er synlige efter montagen. Malingen er baseret på et holdbart fleksibelt polymersystem.

Se teknisk datablad for oplysning om brandmodstandsevne.

GRAFT® IPT Multi

GRAFT® IPT Multi er en alsidig miljøfugemasse til indendørs brug. Dens unikke Inert Polymer Technology (IPT) teknologi er fuldstændig fri for farlige udledningsgasser og kemikalier.

Den modstår alle bevægelser, gulner ikke og har en fantastisk holdbarhed. Fugemasse vil krympe, når det hærder.

GRAFT® Montagelim 310ml

GRAFT® Montagelim er en miljøvenlig lim, der bruges indendørs. En opløsningsmiddelfri klæber med høj klæbestyrke og permanent vedhæftning. Den er nem at bruge, tørrer hurtigt og har en lav lugtafgivelse.

GRAFT® Powerflow Gun 310ml

GRAFT® Powerflow Gun.
Fugepistolen er fremstillet i Storbritannien af høj kvalitet til professionelt brug.

Til anvendelse af fugepatroner i størrelsen 310 - 400ml